Våra tjänster

Behöver du byta tak? Kostnaden för att byta tak kan vara en stor investering, men med Kronans Plåtslageri får du värde för varje krona.
Vi erbjuder allt från enklare kostnadsfria inspektioner till prisvärda detaljerade takbesiktningar. Vi gör allt för att säkerställa detaljerad takoffert på ditt takarbete, och specificerar alltid arbetskostnad och materialval som uppfyller dina behov och står emot det svenska klimatet.

Plåttak och plåtslageri

Vi har en fullutrustad plåtverkstad där vi förbereder all den plåt och profiler som ska monteras på ditt tak eller fasad.

Takbesiktning

Du bör se över ditt tak med jämna mellanrum. Vi rekommenderar att du besiktigar ditt tak årligen.

Takmålning​

Håll ditt tak i fint skick med en takmålning. Vi ger taket ett extra långt liv och ett extra skydd mot rost och slitage.

Takservice och taktvätt

Vi erbjuder serviceavtal på ditt tak, oavsett om du är privatperson, fastighetsägare eller en företräder en bostadsrättsförening.

Taksäkerhet

Du har ansvar för att ditt tak är säkert för alla som beträder det och har det som arbetsplats – som skorstensfejare, sotare och snöskottare.

Tätskikt

Tätskikt är vitala för material som inte tål fukt eller vatten. Se till att ditt är i topptrimoch inte läcker in vatten så att ditt tak levadstid maximeras.

Är du redo att diskutera ditt takprojekt?

Kontakta vårt team på Kronans Plåtslageri för en kostnadsfri takoffert och professionell rådgivning. Skicka ett meddelande till info@kronansplat.se eller ring oss direkt på 08-410 377 30.

Låt oss ta hand om ditt tak – från takläggning till takrenovering i Stockholm, Värmdö, Nacka och omkringliggande områden.