Takbesiktning och takservice i Stockholm

Som bostadsrättsförening eller privatperson är det av yttersta vikt att se över takets skick och säkerhet. Genom att investera i regelbunden takbekitkning ichg takservice kan du förlänga takets livslängd och undvika kostsamma skador och reparationer på lång sikt.

Kronans Plåtslageri erbjuder skräddarsydda serviceavtal för takunderhåll och vi genomför takbesiktningar som säkerställer att ditt tak får den omsorg det behöver. Genom att teckna ett serviceavtal med Kronans Plåt får du en trygghet i att ditt tak får den bästa tänkbara tillsynen under hela avtalstiden. Första steget är alltid att genomföra en takbesiktning för att vi ska bilda oss en uppfattning och skicket på ditt tak och vilka eventuella åtgärder som måste göras.

 

Vill du ha ett hållbart tak? Regelbunden översyn är nyckeln. Oavsett takmaterial är det viktigt att upptäcka små problem innan de blir stora. Genom att granska taket 1-2 gånger om året kan du spara pengar och förlänga dess livslängd. Vi erbjuder serviceavtal för takservice och underhåll i Stockholm med omnejd.

 

Vad är en takbesiktning?

Att utföra en takbesiktning med Kronans Plåtslageri är första steget för att säkerställa ditt taks kondition och skydda din fastighet. Att investera i en takbesiktning är en billig försäkring för dig oavsett om ditt tak är åldrat, du funderar på renovering, eller ska sälja din bostad.

 

En kvalificerad takbesiktning är nyckeln till sinnesro. Regelbundna besiktningar hjälper till att förhindra kostsamma reparationer genom att tidigt identifiera och åtgärda mindre problem.


Här är vår process för takbesiktning


Inledande inspektion:
Vi startar med en okulär inspektion för att identifiera synliga skador. Vi ger rekommendationer om taket visar tecken på slitage såsom saknade pannor, sprickor, eller rostskador.

 

Mer detaljerad granskning:
Vid behov genomför vi en noggrannare undersökning.

 

Rapportering och rekommendationer: Efter besiktningen tillhandahåller vi en rapport med observationsresultat och åtgärdsförslag.

Väder och vind sliter på taket med tiden

Med regelbundet underhåll kan du förlänga dess livslängd och undvika kostsamma reparationer. Vi utför takservice i hela Stockholm, rensar bort löv, mossa och annan smuts som kan orsaka vattenläckor. Vi inspekterar noggrant taket för skador och erbjuder förslag på åtgärder vid behov.

 

För att förbättra takets skick kan en taktvätt vara fördelaktig. Under vintern kan takskottning vara nödvändig för att undvika tunga snölass. Vi riktar oss främst till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Stockholm med omnejd. Kontakta oss för mer information om våra tjänster inom takservice och underhåll.

 

Genom att teckna ett serviceavtal med Kronans Plåtslageri för takunderhåll får du inte bara en noggrann översyn av ditt tak utan också en kostnadsfri offert vid besiktning. Vi erbjuder ett fast årligt pris för kontroll och förebyggande underhåll, vilket innebär att du undviker oväntade kostnader och kan planera för eventuella större åtgärder i förväg.

 

Våra erfarna takservicetekniker är experter på takservice i Stockholm och kan hjälpa både bostadsrättsföreningar och privatpersoner med att hålla deras tak i optimalt skick. 

 

Kontakta oss idag för att teckna ett serviceavtal och ge ditt tak den omsorg det förtjänar. 

 

 

Är du redo att diskutera ditt takprojekt?

Kontakta vårt team på Kronans Plåt för en kostnadsfri takoffert och professionell rådgivning. Skicka ett meddelande till info@kronansplat.se eller ring oss direkt på 070-926 70 29.

Låt oss ta hand om ditt tak – från takläggning till takrenovering i Stockholm, Värmdö, Nacka och omkringliggande områden.