Kontakta oss

Är du redo att diskutera ditt takprojekt? Då är det dags att kontakta oss på Kronans Plåtslageri för en kostnadsfri takoffert och professionell rådgivning. Vi ser fram emot att höra av dig.

Är det dags att byta tak?

Söker du erfarna takläggare för en professionell takrenovering? Kronans Plåtslageri är det ledande takrenoveringsföretaget som kan förvandla ditt tak med expertis och precision. Oavsett om du vill renovera tak i Stockholm eller behöver professionella råd om att lägga om tak, är vårt team här för att hjälpa dig.

Våra kontaktuppgifter

Få ett kostnadsfritt prisförslag

Kontakta oss om du funderar på att lägga om taket eller behöver en taköversyn. Våra experter ger dig en kostnadsfri och detaljerad offert för att byta tak, samt en fullständig genomgång av de alternativ som passar just ditt behov.

Takprojekt i Stockholm

Vårt engagerade team är redo att diskutera ditt projekt och ge dig en skräddarsydd lösning. Använd formuläret på vår webbplats för att skicka in din förfrågan eller ring oss direkt för att tala med en av våra kunniga takläggare. Vi ser fram emot att höra från dig och att ge dig den service och kvalitet som ditt hem förtjänar.


Vår expertis:
Som kvalificerade takläggare i Stockholm, har vi omfattande erfarenhet av alla typer av takarbeten.

Transparens: 
Vi förstår vikten av att veta din byta takkostnad på förhand. Därför erbjuder vi tydliga och rättvisa byta tak offert utan dolda avgifter.

Hög kvalitet: 
Varje takrenovering utförs med största omsorg och precision, och vi använder bara de bästa materialen.