Taksäkerhet:
Skydda ditt tak och de som arbetar på det

Kronans Plåtslageri är din expert på taksäkerhet i Stockholm. 
I en stad där tak inte bara skyddar mot väder och vind utan också fungerar som arbetsytor för installationer. Taksäkerhet inte bara en rekommendation – det är en nödvändighet, och du måste ha godkänd taksäkerhet för att de som jobbar på detta (tex sotare) ska ha en lagstadgad arbetsmiljö.

Varför är taksäkerhet viktigt?

Taksäkerhet handlar om mer än att bara följa lagar och regler. Det handlar om att skydda liv och förebygga olyckor. Ett tak med bristfälliga säkerhetsåtgärder är en risk för alla: anställda, fastighetsägare och till och med förbipasserande. 

 

Med Kronans Plåtslageris omfattande tjänster inom taksäkerhet, snörasskydd och fallskydd kan du vara säker på att ditt tak uppfyller alla krav på säkerhet och tillgänglighet.

Hos Kronans Plåtslageri förstår vi betydelsen av säkra arbetsplatser i höjd och specialiserar oss på att tillhandahålla lösningar som garanterar säkerheten för alla som beträder ett tak och ibland har det som arbetsplats. Vi installerar allt från fasta skyddsräcken till effektiva godkända fallskyddssystem. Vi erbjuder allt du behöver för att ditt tak ska vara en säker plats för arbete och underhåll.

Våra tjänster inom taksäkerhet

Vi erbjuder en rad taksäkerhetslösningar som skyddsräcken, takstegar, takbryggor och snörasskydd. Vårt team av experter utför noggranna inspektioner för att identifiera ditt taks specifika behov och rekommenderar de mest effektiva åtgärderna för att höja säkerheten. Oavsett om det handlar om installation av glidskydd, fallskydd eller anpassade gångbryggor, är vårt mål att ditt tak ska vara så säkert som möjligt.

 

Snörasskydd och fallskydd – livsviktigt för Stockholmstaken

Stockholm, med sitt varierande klimat, kräver särskild uppmärksamhet på snörasskydd för att förhindra skador från fallande snö och is. Kronans Plåt tillhandahåller robusta snörasskyddslösningar som inte bara skyddar människor utan också följer myndigheternas krav. Dessutom är våra fallskyddsanordningar designade för att erbjuda maximal säkerhet för de som arbetar på taket, oavsett arbetets natur.

 

Kontakta oss för en säkrare arbetsplats

Investera i taksäkerhet är att investera i trygghet. Med vår expertis och erfarenhet inom byggnadsplåtslageri och taksäkerhetssystem kan Kronans Plåt garantera att ditt tak inte bara är säkert att arbeta på, utan också skyddat mot de risker som vårt nordiska klimat för med sig. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig att säkerställa att ditt tak är en trygg och säker arbetsplats för alla.

Är du redo att diskutera ditt takprojekt?

Kontakta vårt team på Kronans Plåtslageri för en kostnadsfri takoffert och professionell rådgivning. Skicka ett meddelande till info@kronansplat.se eller ring oss direkt på 070-926 70 29.

Låt oss ta hand om ditt tak – från takläggning till takrenovering i Stockholm, Värmdö, Nacka och omkringliggande områden.