Plåttak och plåtslageri

Behöver du renovera eller lägga ett nytt plåttak? Kronans Plåtslageri har den expertis och erfarenhet som krävs för att ge ditt tak nytt liv. Vår process säkerställer att alla renoveringar och installationer av plåttak överensstämmer med de allra högsta standarderna inom byggbranschen.

Vi är experter på plåttak

Behöver du renovera plåttak? Kronans Plåtslageri har den expertis och erfarenhet som krävs för att ge ditt tak nytt liv. Vår process säkerställer att alla renoveringar och installationer av plåttak överensstämmer med de allra högsta standarderna inom byggbranschen.

 

Vårt engagemang sträcker sig utöver att bara leverera överlägsna plåttak. Som ett ansvarsfullt plåtslageri i Stockholm, kombinerar Kronans Plåtslageri traditionellt hantverk med moderna, miljövänliga material och tekniker. Detta innebär att varje plåttak vi installerar inte bara stärker ditt hem, utan också vår planet.

 

Fördelarna med plåttak

När du väljer Kronans Plåtslageri, får du inte bara tillgång till kvalitativa plåtarbeten, utan också en lång lista av fördelar med plåttak.

Långvarig hållbarhet: Vårt åtagande till kvalitet innebär att vi alltid erbjuder 2 års garanti på vårt arbete och upp till 30 år garanti på materialet. Du kan även förlänga din garanti mot tecknade av serviceavtal.

 

Enkelt underhåll: Våra plåttak kräver minimalt underhåll, vilket sparar tid och pengar.

 

Miljövänligt: Takplåt är ett hållbart val, eftersom det ofta är fullständigt återvinningsbart vid livscykelns slut.

 

Snabb installation: Vårt team av skickliga plåtslagare i Stockholm optimerar varje installation för effektivitet.

Lätt konstruktion: Vi använder högkvalitativa material för att minska belastningen på din byggnadsstruktur. Plåttak väger endast häften så mycket som ett tak med pannor, vilket är mycket skonsammare mot takets bärande konstruktion.

 
Brandresistent: Ditt säkerhetsmedvetna val, våra plåttak erbjuder en ökad brandresistens.

Anpassningsbarhet: Oavsett takets lutning, kan våra plåttak installeras för att passa dina specifika behov.

Energieffektivitet: En reflekterande yta bidrar till att hålla ditt hem svalare på sommaren och kan minska dina energikostnader.

1. Personlig konsultation

Vi börjar med att förstå dina specifika krav och designpreferenser.

2. Miljöansvarig slutförande
Vi förbinder oss till att agera miljövänligt och ansvarsfullt från start till slut.

3. Expertinstallation
Våra erfarna takläggare hanterar varje aspekt av installationen med noggrannhet.

4. Vi är branschanslutna
Vi är med i Plåt- och Ventföretagen vilket säkerställer säkerheten för dig som kund.

Vår hantverksprocess


Innan vi inleder processen med att din takrenovering, genomför vårt team av erfarna takläggare en grundlig takinspektion för att identifiera eventuella ytterligare skador. Under renoveringsprocessen ersätts alla skadade eller slitna delar med nytt, hållbart material för att säkerställa takets integritet.

Om vi upptäcker större skador som kan ha påverkat takets struktur, rekommenderar vi ofta en omfattande ombyggnad av taket. Detta för att undvika framtida omfattande skador och för att säkerställa att taket är korrekt ventilerat och skyddat mot fukt.

Allt avfall som genereras under takomläggningen hanteras ansvarsfullt av oss, där vi strävar efter att återvinna eller återanvända så mycket material som möjligt. Förutom själva taket installerar vi också essentiella komponenter som hängrännor, stuprör och vindskivor för att garantera taksystemets fullständiga funktionalitet.

Är du redo att diskutera ditt takprojekt?

Kontakta vårt team på Kronans Plåtslageri för en kostnadsfri takoffert och professionell rådgivning. Skicka ett meddelande till info@kronansplat.se eller ring oss direkt på 070-926 70 29.

Låt oss ta hand om ditt tak – från takläggning till takrenovering i Stockholm, Värmdö, Nacka och omkringliggande områden.